PUNK

Visszatértem.

2016. február 03. - Skiyoker

Sziasztok! Igen, így van, bár a mai hírnek semmi köze a Terminatorhoz. De ha már "-ator"-oknál tartunk, itt van helyette Predatorunk, aki ma gengszterkorzózik, vagyis a '40-es évek New Yorkjában vadászgat, ám embereire akad egy háborús veterán és egy kíváncsi újságíró személyében. Nagyjából ennyi, amit tudni kell A Vadászok Városa című történetről.

Hamár Predatornál tartunk, szombaton elfelejtettem megemlíteni hogy a Két Rövid Történet-et a könnyebb kezelhetőség érdekében szétszedtem külön borítóval és kreditoldallal, mostantól így keressétek őket.

Avatár ügyben csak annyit, hogy holnap elkezdek avatárokat feltölteni, a személyre szabott kép résznél lesz egy "avatar" mappa, abban keresgéljetek majd. Aki saját avatárt akar, az vagy küldje el e-mailben (a profilomnál ott van) vagy az "Avatárt akarok témában" írja le, hogy mit szeretne.

Üdv az új évben,
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr928768592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása