PUNK

Mielőtt belefognánk...

2016. január 30. - Skiyoker

Sziasztok! Igaz, hogy hivatalosan a visszatérés majd csak jövő szerdán esedékes, de úgy gondoltam az indulás előtt még pár dolgot tudatok a kedves nagyérdeművel. Nem lesz rövid, kaját, piát hozzatok.

Első körben, ugyan még nem zárult le, de mivel nem hiszem, hogy nagyot változna a végeredmény, ezennel a szavazást lezárom (Stohl Bucis-kézmozdulat). Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a szavazatokat. A végeredmény értelmében Darkman már márciusban beköszönt, míg Mac-re azonban pár hónapot még várnotok kell. Szeretnék előbb egy másik négyrészest kitenni , ami már elég régóta pihen a gépemen, de ígérem (amit ritkán szoktam), hogy idén találkozni fogtok vele. Hogy a vert mezőnnyel is foglalkozzak, Duke egyenlőre talonban marad, míg Kunio esetében úgy döntöttem, hogy ő kapja majd az üres heteket, ha az AvP-s sztorikból kifogyok (az se mostanság lesz).

Legutóbb említettem pár változtatást az oldallal kapcsolatban. Nos, a képregények menürendszerét kicsit megpiszkáltam, minden cím saját letöltőoldalt kapott. Így kevésbé lesz kaotikus az egész, legalábbis remélem.

A másik változás a foglalási listán vehető észre. Mostantól lesz ott egy Ötletlista, mely azokat a címeket (direkt nagyvonalakban) tartalmazza, melyekkel szeretnék egyszer majd foglalkozni. Itt jegyzem meg, hogy ezeket hivatalosan nem foglalom, tehát ha honosító vagy és szemet vetettél valamire, nyugodtan viheted, de előtte szólj, nehogy én is belefogjak menet közben. A lista egyébként "Önök Kérték" jelleggel is működik, felszavazni rá bármit lehet és kellő érdeklődés mellett bármelyik cím bekerülhet a következő szavazásba.

Végül és talán ez a legjobb hír, mind közül, elkészült az oldal fóruma, ahol mindenki véleményt mondhat a honosításokról, az oldalról vagy akármiről, mellesleg az Ötletlista külön témát kapott, ott is lehet agitálni. Egyenlőre azonban avatárfeltöltés valamiért nem működik, aki avatárt szeretne, az egyenlőre küldje el e-mailben, a többit majd megoldom.

Nos, ennyi lett volna, a végére még megkapjátok a szavazás végeredményét, ha már a Toplista most elmarad.

További kellemes visszaszámlálást,
Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr758768594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása