PUNK

Toplista, 2015. December

2016. január 09. - Skiyoker

Sziasztok, mint ígértem, a "Nagy Csönd" előtt még letudjuk a múlt havi listát, ami nem lett kicsi, hanem leginkább nagy (az eddigiekhez képest). Predatorunk most már egyértelműen átvette a stafétát V-től, hogy ez jó vagy rossz döntsétek el ti. A második helyet a Maszk és meglepetés "versenyzőnk", Popeye szerezte meg (furcsább pár, mint Jack Lemmon és Walter Matthau). Le is vontam a következtetést, idén karácsonykor biztos hogy visszatér kedvenc "spenóthuszárunk". V csak a harmadik helyre futott be, ami kicsit elszomorít, hiába, a szívemhez nőtt a szemétláda. Feketeruhás barátaink amilyen csendesen érkeztek meg, úgy is távoztak és csak a két Alien-remixnek köszönhető, hogy nem lettek sereghajtók.

Az összesített listán csak a számok változtak, a V-Harcosok-V sorminta megmaradt. Itt szeretnék egy korrigálást eszközölni, a Harcosok 2. füzete csak 22 letöltést szedett össze múlt hónapban, nem pedig 27-et, a hibáért elnézést.

Nos, ez lett volna a szünet előtti utolsó frissítés, valószínűleg februárig nem találkozunk. Addig igyekszem néhány változtatást eszközölni az oldalon. Nyugalom, semmi eget rengetőre nem kell számítani, bár még mindig gondolkodom, hogy összedobjak-e egy fórumot. Nem akarok úgy járni, mint SirMouke a Coruscant Comicséval, pedig ott még meg is lett szavaztatva, hogy legyen-e. Azoknak, akik eddig szavaztak, köszönöm, akik eddig még nem tették meg (bár nem hiszem, hogy akad még olyan), a hónap végéig még megtehetik. Februárig próbáljátok meg kibírni, mert 3-án visszatérek,

kitartást,
Skiyoker

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr898768596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása