PUNK

Bunyó Karácsonyig!

2015. december 24. - Skiyoker

Ahoj! Nem, nem Bud Spencer és Terence Hill költöztek fel az oldalra, helyette egy régi ismerőst köszönthetünk köreinkben, méghozzá Popeye-t, aki bizony képregényhősként kezdte pályafutását, igaz, igencsak régen. Hogy miért esett rá a választás? Egyrészt, mert karácsonyra valami családbarátabbra gondoltam és lássuk be, eddig ilyen itt nemnagyon volt. Másrészt, és ez egy kicsit személyesebb, hogy végre méltóképpen megemlékezhessek gyermekkori hősömről, a tavaly elhunyt Robin Williamsről, kinek első nagyfilmes szerepe bizony derék tengerészünk volt még 1980-ban.

Magában a kötetben (mivel több, mint 50!! oldalról van szó) hősünk próbál civilizált lenni, gyerek- és kincsestérkép-rablókat csíp fülön és lever egy spenótlázadást is. Megjegyezném még, hogy a képi minőség nem a legjobb, hiába az IDW sajnos csak az újrakiadással foglalkozott, az javítással nem. Remélem így is élvezhető lesz az 1.kötet, ám valószínűleg legközelebb csak jövő ilyenkor várható folytatás (sok a macera vele, na!),


További Kellemes Karácsonyt,
Skiyoker

Ui.: Ne feledjétek, még nem ért véget az év lesz miért még visszanézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr38768602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása