PUNK

...X, Y, Z!

2015. december 16. - Skiyoker

Sziasztok! Ma úgy esett, hogy kénytelen vagyok korábban frissíteni, de ezt ne szokjátok meg. A címből talán rájöhettetek, hogy ma az utolsó Sötét Zsaruk frissítésen a sor, mely a Megtorlás címre hallgat és annak idején a film közvetlen folytatásának szánták (azon persze vitatkozhatnánk, hogy ez lett-e jobb vagy a második film). K nyugdíjban, J arca nőttön nő, ám Edgar, a farmer bőrbe bújt csúnyagonoszbogár még halála előtt néhány kis gyerkőcét letelepítette bolygónkon, akik most nagyon szeretnék megnézni apjuk legyőzőjét. De úton a felmentő sereg, J-vel és L-lel a fedélzeten.
Minden más kiderül a füzetből.

S mivel ez az utolsó feketeruhás frissítés, szeretném megköszönni azoknak akik követték a sorozatot,
legközelebb valami egészen más jön, amitől pár embernek az esze, meg valami más is megáll. Szavazni pedig továbbra is lehet, hisz látjátok, mit okozott L azzal, hogy bevallotta, ő még nem tette meg.

Űr veletek,
Skiyoker

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr1008768606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása