PUNK

Toplista, 2015. Október

2015. november 07. - Skiyoker




Sziasztok! "Ilyen nincs és mégis volt!" Hogy miért mondom ezt? Az oldal fennállása óta először megesett az, amire még csak nem is számítottam, jelesül, hogy nem V nyerte a havi "futóversenyt", sőt még csak nem is második, hanem csak harmadik lett. A bravúr a Predator-Maszk  kettősnek sikerült, előbbi ráadásul újoncként végzett az élen. Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy sikerült a Harcosok után hagyott űrt betölteni. J és K ugyan továbbra is a vert mezőnyben foglal helyet, de így is egyéni rekordot sikerült elérniük. Van egy olyan érzésem, hogy a színesre jobban buktok. A Mátrix mérsékelt sikerén nem lepődtem meg, ettől függetlenül lesz folytatás, igaz idén biztos, hogy nem.


Az összesített listán sok változás nem történt, csak a harmadik helyen lett irdatlan kemény a verseny. Megjegyzem, egész szép sorminta lett belőle V-vel és a Harcosokkal.

És még mielőtt elmennék N7-et ünnepelni, szeretnélek titeket megdicsérni, aktívabbak voltatok, mint szeptemberben. Csak szólok, meglesz a jutalma, de csitt...


Viszlát,
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr878768620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása