PUNK

EVey szabadulása

2015. október 28. - Skiyoker

Szép estét! 7. részéhez érkezett közönségkedvencünk, V története, bár részben, mint a címben is olvashattátok, még mindig Evey a főhős, s bizony meglepő dolgoknak lehettek tanúi. Sokmindenre derül fény és David J örökbecsűje is újra előkerül. Lassan a célegyenesbe fordulunk, mivel ezzel a résszel végére érünk a második kötetnek. Továbbra is minden "érett olvasónak"

kellemes olvasgatást,
Skiyoker.
Ui: Talán néhányan észrevettétek, hogy néhány link MediaFire-es lett. Ennek oka természetesen a Data, mivel kicsit elegem lett abból, hogy néhány füzetet már sokadszor kellett újra feltöltenem. A lényeg, hogy a frissek és a népszerűek a toplista miatt Datára kerülnek (mivel az MF-en a statisztika megoldása macerás), a töröltek pedig az MF-re. (Basszus, ez hosszabb lett mint a hír.)

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr458768624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása