PUNK

Az Időn Túl, avagy a befejezések hava

2015. szeptember 02. - Skiyoker

Ahogy a címből is kiderül, ez a szeptember nem csak arról marad emlékezetes, hogy most lett féléves az oldal, hanem arról is, hogy bizony az ehavi öt füzetből (igen, lesz Alien) négy sorozatlezáró rész lesz (nem, V még marad).

Az első ilyen A Szabadság Harcosainak utolsó fejezete. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy az Időmester elrabolta Em-Botot, hogy elpusztítsa az Égi Órát s vele együtt magát, az időt. A csapat többi részét Patriot City egy részével együtt pedig lepasszolta a dínók korába. A többit a füzetből megtudjátok, sőt mivel a lezárás rövidre sikeredett, még egy bónusz történet is belefért, melyben megismerhetitek Kriptát, a bosszúálló hőst.

Itt szeretném még megköszönni a sorozathoz való hűségeteket és hogy bebizonyítottátok, az Image rosszul döntött, amikor elkaszálta a sorozatot. Sajnálom, hogy nem folytathatom, de ha tehetitek, mondjátok el, nektek mi tetszett vagy nem tetszett ebben a miniben (hátha végre rájövök, hogy mitől lettek a Harcosok ilyen népszerűek).

Még egyszer, köszönöm,
Skiyoker.
Ui.: a jövő hónaptól egy régóta várt ismerős köszön majd be, szerintem már sejtitek ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr298768648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keildavid 2015.09.03. 14:22:16

Nem semmi, hogy végül befejezésre került A Szabadság Harcosai mini.
Ezer köszönet érte!
Vártam, míg meglesz minden része és egybe olvasom el. Tom Scioli rajzairól látszik, hogy olyan, mint Jack Kirby-é.
Még egyszer köszönöm!
süti beállítások módosítása