PUNK

Varnyúúú!!!

2015. augusztus 22. - Skiyoker

Sziasztok! Először is még egyszer szeretnék elnézést kérni a késedelemért, bár ha jól emlékszem a frissítéseket az "Sz"-betűs napokra ígértem és véletlenül ma is az van. Mindösszesen annyi történt, hogy a most kikerülő Sötét Zsaruk füzetből öt oldal szőrén-szálán eltűnt és az elmúlt két napom azzal telt hogy újra beszerezzem, lefordítsam és beírjam őket. Ezúton is bocs rico, te még sajnos a hiányos változatot kaptad meg.

Maga a cím is kicsit James O'Barr Hollójának ellentettje, mivel ott a varjúból lett holló, itt pedig fordítva. Ennek egyébként nem a poénkodás volt az oka, inkább az összetévesztés elkerülése és kicsit a két madár mitológiai szerepének különbözősége (ezt most had ne keljen kibontani). Gondolom ebből már sejthető a történet, melyhez hozzátartozik még J félelemmel való küzdelme is. Azt hiszem most befejezem, már úgy sem tudok mit írni ehhez a hírhez,

Jó olvasást,
Skiyoker

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr118768652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása