PUNK

Egy sorozat vége

2015. június 17. - Skiyoker

A mai résszel végére érünk a Sötét Zsaruk első sorozatának. Most, az előző résszel ellentétben, akcióval is találkozunk, mivel hőseink felcsapnak démonvadászoknak, tüdőrák nélkül (bár K-nál sosem lehet tudni). Emellett kiderül, hogy az asztali szerepjátékozás is lehet veszélyes, valamint komoly morális kérdések is terítékre kerülnek. A rajongók számára aggodalomra, semmi ok, úton a folytatás.

Ezt ígéri,
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr618768682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2015.06.18. 22:08:35

Szeretnék gratulálni az első sikeresen befejezett képregényedhez. Nagy mérföldkő ez egy oldal életében különösképpen egy ilyen rövid múltra visszatekintőre.
Tudom ugyan hogy ezt megelőzően már véget ért a Mayhem féle Maszk de ott a 3 különféle sztoriból csak egyet honosítottál így azt engedelmeddel külön kezelem. Egyébként személy szerint tetszik hogy viszonylag kevés címet viszel és ott sem végeláthatatlan ongoingokra álltál rá. Az már csak külön plusz a szememben hogy eddig kevéssé ismert szériákat próbálsz népszerűsíteni ill. egy nagyágyút is bevettel a V. mint vérbosszú képében. Az egyébként tudtad hogy a kezdetekkor agy azóta megszűnt oldal az Yggdrasil is hozzáfogott a honosításának, sőt az első két számot el is készítették?
Ami a Manó féle Dark Horse füzetek felújítását illeti:. bizonyára sokan vannak akik lemaradtak róla így jó ötlet azok felújított publikálása ahogyan te fogalmaztál töltelékként. Egy fiatal oldal esetében fontos a megbízhatóság és stabilitás ami eddig nálad abszolút áll.
További sikeres munkát és hosszú sikeres működést kívánok számodra il. az oldaladnak.
rico74
süti beállítások módosítása