PUNK

Toplista, 2015. május

2015. június 06. - Skiyoker

Úgy tűnik rendszer lesz a dologból, mivel megint sikerült elkészíteni a havi toplistát (hatodikától hatodikáig átnézve), ami érdekes képet mutat. Elég szoros volt a verseny, egyrészt a PUNKösdnek hála, másrészt V némi nemű gyengélkedése miatt. A Harcosok a legnagyobb meglepetésemre még mindig jól tartják magukat, a Maszk (a buzdításomnak hála) erősödött, a feketeruhások lövöldözés mentes kalandja viszont nyilván nem nyert nálatok, mivel erősen stagnált.

Az összesített listán (mert ilyet is csináltam) V továbbra is verhetetlen, mögötte a Harcosok keménykednek a májusi felhozatal zömét és a Sötét Zsaruk első részét megelőzve.

Összességében látszik, hogy egyre többen jöttök ide olvasni, amit köszönök szépen. Még az is lehet, hogy valamilyen közösségi felületre is felköltözöm, hogy ott is elérjetek. Egyéb hír még, hogy felkerült a foglalási listára az első Sötét Zsaruk egyrészes, lehet várni izgatottan.

Most pedig jöjjenek a listák, én pedig búcsúzom.

Sziasztok,
Skiyoker
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr828768686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása