PUNK

Toplista, 2017. Július

2017. augusztus 05. - Skiyoker

Sziasztok! Újabb hónap, újabb lista, újabb hőguta! Akkor Rock & Roll! A legutóbbi rendes Toplistához képest (most a júniusi mini listáról jótékonyan feledkezzünk meg) újra visszaállt a világ rendje, hiszen újra a Predator zsebelte be az első helyet és van egy olyan gyanúm, hogy egy hónap múlva is ugyanezt fogom írni. Második természetesen a Terminator (de jó, hogy nincs több "-ator" a csapatban) lett a második, igen, Gulacy ellenére is. Újoncunk, Turok harmadik helye nem meglepő, lássuk be ilyen vetélytársak ellen nehéz nagyot alkotni, de az ígéretemet tartom, a következő szavazáson is lesz Acclaim-cím, már ha sikerül beszerezni. Szegény Walter, nem is tudom, mit írjak, talán annyit, hogy érdemes még egy esélyt adni neki, bár a legutóbbi Maszkhoz képest egész jól teljesített (bár az nem nehéz).

A különbözeti lista élén szintén a Predator végzett és egyedül pluszban, ami már csak azért is érdekes, mert ez sem egy predi-központú történet, bár mészárlásból tényleg több jutott bele. Walter sikeresen megtartotta a Maszk rajongótáborát, Turok pedig újonc, vele itt nem foglalkozunk. Egyedül a Terminator teljesített minuszban, de ezen meg nem lepődöm meg. Nos, ennyi lett volna a múlt havi lista, én pedig most lavórt cserélek magam alatt, ezt már teleizzadtam.

Jó sülést,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6512722062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása