PUNK

Mamííííí!

2019. május 05. - Skiyoker

a_i.pngSzevaszto(pol)k! Kezdjük ott, hogy ez az egész ötlet tök véletlenül jött össze, de ha már így alakult, akkor ezt a ziccert nem hagyhattam ki. Pláne azért, mert ha jól emlékszem, Anyák Napján még nem volt frissítés. Nyugalom, ebből nem akarok rendszert csinálni, mint a húsvétiból. Nos, a most érkező egyrészes az Alien - Isolation című játékhoz készült, annak nagyjából közvetlen előzményeit taglalja és bár tudom, hogy mindenki az Aliens-adaptációra várt, de ez elvileg korábban játszódik annál (elvégre a játék főhőse Ripley lánya, bár most vele nem találkozunk), másrészt hamár Patyek lefordította, Gyurcyka beírta, majd eljuttatta hozzám, én meg belepiszkáltam, gondoltam, miért is ne. Persze a fentebb említett kollégáknak köszönet a munkájukért, csak így tovább. Ha már alkotók, íróink Dan Abnett (sokoldalú fickó, rengeteg képregény mellett képtelen regényeket is írt, had ne kelljen sorolni) és Dion Lay (leginkább forgatókönyveket ír, emellett magának a játéknak a sztorija is az övé, amiért még díjat is kapott), rajzolónk pedig Henry Flint (főként a 2000AD-nél tevékenykedik, de a Marvel Fear Itself eventjében is ügyködött). Nos, ez voltam mára, ne legyetek túl Elszigetelve, és

további kellemes Anyák Napját kívánok.

Skiyoker.

U.i.: Szolgálati közlemény: Mivel hamarosan kiírásra kerül az idei PUNKVálasztás, kérném a születésnapi felsorolásban feltűntetett tagokat, hogy jelöljenek egy-egy indulót. a kritériumok a szokásosak, ne legyen mainstream Marvel vagy DC és ha lehet az egyes részek ne legyenek huszonöt-harminc oldalasnál hosszabbak.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr5314809130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása